Adverteren

Een breder publiek aantrekken met je bedrijf? Adverteer dan bij Omroep Lennard via de website of programmasponsoring. Neem contact op via adverteren@omroeplennard.nl voor de mogelijkheden van adverteren bij Omroep Lennard.

Bekijk hier een voorbeeld van een advertentie:

Advertentie

 

Advertentie

 

Advertentie

 

Advertentie

 

Advertentie

 

Advertentie

 

Advertentie

 

Advertentie

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een advertentie bij Omroep Lennard?

Voor een advertentie op de website van Omroep Lennard worden verschillende prijscategorieën aangeboden, die afhangen van het aantal gewenste weergaven op de website. De prijzen exclusief BTW variëren van €10,00 tot €40,00 per advertentie per jaar.

 
Is een advertentie flexibel aanpasbaar?

Omroep Lennard biedt adverteerders de mogelijkheid om een zo nauwkeurig mogelijk publiek aan te spreken. Advertenties kunnen in overleg op bepaalde dagen, devices of periodes worden weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om een advertentie gedurende de periode te wijzigen wanneer dit vooraf is besproken. Voor meer informatie mailt u naar adverteren@omroeplennard.nl.

 
Hoe groot moeten bestanden worden aangeleverd?

Het formaat van advertenties is 728×90 pixels. Omroep Lennard biedt de mogelijkheid om gratis uw advertentie op het juiste formaat te ontwerpen. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Meer informatie over adverteren bij Omroep Lennard

Voor meer informatie over adverteren bij Omroep Lennard kunt u contact opnemen via e-mail met adverteren@omroeplennard.nl of via onze contactpagina.